Maitinimas

Valgykloje dirba virėjų, pagalbinių valgyklos darbuotojų komanda, vadovaujama vyriausiosios virėjos Marytės Pociuvienės.

Dietistė – Laimutė Navikienė

Dietisto pagrindiniai tikslai:

1. Sudaryti kasdieninius, planinius valgiaraščius.

2. Skaičiuoti maisto davinio maistinę bei energetinę vertę.

3. Kontroliuoti maisto produktų kokybę.

4. Neleisti realizuoti nekokybiškus maisto produktus bei patiekalus.

5. Nuolat tikrinti maisto paruošimo skyriaus higieninę būklę.

6. Informuoti mokinius apie sveiką mitybą.

 

Dietistės darbo laikas:

Pirmadienis

11:30 - 16:30 val.

Antradienis

11:30 - 16:30 val

Trečiadienis

11:30 - 16:30 val

Ketvirtadienis

11:30 - 16:30 val

Penktadienis

11:30 - 16:30 val

 

Valgiaraštis 2017-2018 m. m.